Verzenden & retourneren

VERZENDEN EN RETOURNEREN

 

ONZE PRODUCTEN BIJ HARDWERK FOGELTJE KUNNEN NA BESTELLING NIET DIRECT VAN DE SITE VERWIJDERD WORDEN. DAAROM IS HET MOGELIJK DAT EEN PRODUCT DOOR TWEE KLANTEN TEGELIJK WORDT BESTELD/AANGEVRAAGD. ALS DIT GEBEURT WORDT HET PRODUCT VERKOCHT AAN DE PERSOON DIE HET PRODUCT ALS EERSTE BESTELD HEEFT. WIJ PROBEREN DE ANDERE PARTIJ HIER OOK ZORGVULDIG VAN OP DE HOOGTE TE STELLEN OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN.

 

HARDWERK FOGELTJE VERKOOPT VEELAL GEBRUIKTE ARTIKELEN (VINTAGE, INDUSTRIEEL, BROCANTE, TWEEDEHANDS), EVENTUELE GEBRUIKSSPOREN ZIJN DAAROM NIET UIT TE SLUITEN. ZONDER OPVRAGEN VAN NADERE INFORMATIE GAAT U AKKOORD MET DE STAAT WAARIN HET ARTIKEL VERKEERT. WIJ PROBEREN ZO ZORGVULDIG MOGELIJK IN DE PRODUCTOMSCHRIJVING TE ZETTEN IN WELKE STAAT HET PRODUCT OP DAT MOMENT IS. MOCHT U ER PRIJS OP STELLEN DAT WIJ GOEDEREN KOMEN BEZORGEN, DAN RADEN WIJ U AAN HET PRODUCT EERST TE KOMEN BEKIJKEN. ZO WEET U ZEKER DAT DE STAAT VAN HET PRODUCT AANSLUIT BIJ UW VERWACHTINGEN.

 

HEEFT U BIJ UW BESTELLING AANGEGEVEN DAT U DE PRODUCTEN (ZONDER BEZICHTIGING VOORAF) BEZORGD WIL HEBBEN, DAN GAAT U ER AUTOMATISCH MEE AKKOORD DAT U, INDIEN HET PRODUCT NIET AANSLUIT BIJ UW VERWACHTINGEN, DE BEZORGKOSTEN ZULT VOLDOEN PLUS 25% VAN HET AANKOOPBEDRAG. DE BEZORGKOSTEN DIE DAN VERGOED DIENEN TE WORDEN, STAAN AANGEVEN OP DE WEBSITE. DE 25% VAN HET AANKOOPBEDRAG IS TER COMPENSATIE VAN GEMAAKTE UREN EN BEZINEKOSTEN.

 

 

ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN NETTOPRIJZEN EN GEBASEERD OP OPHALEN. VERSTUREN OF BEZORGEN KAN NA OVERLEG. DE KOSTEN ZIJN DAN VOOR REKENING KOPER.

 

VERSTUREN MET POST.NL IS OP RISICO VAN DE KOPER. DEZE KAN DESGEWENST VOOR VERZEKERD VERSTUREN KIEZEN OP EIGEN REKENING. HELAAS BLIJKT DAT POST.NL NIET ALLES VERGOEDT.

 

 

BEZORGEN VIA TRANSPORTEUR:

OM DE BEZORGKOSTEN ZO LAAG MOGELIJK TE HOUDEN KOMT ER ÉÉN PERSOON EN IS DE LEVERING TOT AAN DE VOORDEUR OP DE BEGANE GROND.

 

DE KOSTEN VOOR TRANSPORT WORDEN AANGEGEVEN IN DE INFO EN DIENEN GEPAST EN CONTANT BIJ LEVERING BETAALD TE WORDEN. DEZE KOSTEN WORDEN NIET AANGEGEVEN OP DE FACTUUR.

 

DE TRANSPORTEUR NEEMT CONACT MET U OP OVER DE LEVERINGSDAG NADAT HET GEHELE BEDRAG VOOR HET PRODUCT BETAALD IS. DE LEVERTIJD IS 1 TOT 3 WEKEN.

 

RETOUR:

ZONDER OPVRAGEN VAN NADERE INFORMATIE GAAT U AKKOORD MET DE STAAT WAARIN HET ARTIKEL VERKEERT. WIJ PROBEREN ZO ZORGVULDIG MOGELIJK IN DE PRODUCTOMSCHRIJVING TE ZETTEN IN WELKE STAAT HET PRODUCT OP DAT MOMENT IS. MOCHT U ER PRIJS OP STELLEN DAT WIJ GOEDEREN KOMEN BEZORGEN, DAN RADEN WIJ U AAN HET PRODUCT EERST TE KOMEN BEKIJKEN. ZO WEET U ZEKER DAT DE STAAT VAN HET PRODUCT AANSLUIT BIJ UW VERWACHTINGEN.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN RETOURNEREN:

 

8.1 INDIEN GEWENST KAN EEN ARTIKEL RETOUR GESTUURD WORDEN OP KOSTEN VAN DE KLANT. DIT MOET DAN DIRECT NA ONTVANGST GEMELD WORDEN VIA EEN E-MAIL. HET ARTIKEL MOET DAN BINNEN 4 DAGEN NA ONTVANGST IN EXACT DEZELFDE STAAT TERUG ZIJN BIJ HARDWERK FOGELTJE. HIERBIJ IS HET NOODZAKELIJK DAT U BIJ HET RETOURNEREN HET PRODUCT/ DE PRODUCTEN ZORGVULDIG VERPAKT. MITS HARDWERK FOGELTJE CONSTATEERT DAT HIER NIET AAN IS VOLDAAN, ZULLEN DE KOSTEN VAN HET PRODUCT/ DE PRODUCTEN NIET WORDEN VERGOED. .

8.2 HET AANKOOPBEDRAG WORDT NADAT HET PROCES VAN ARTIKEL 8.1 GOED IS VERLOPEN, IN DE VORM VAN EEN TEGOEDBON VERGOED. DE VERZENDKOSTEN ZIJN VOOR REKENING VAN DE KLANT. 

8.3 AANKOPEN DIE IN DE WINKEL ZIJN GEDAAN MOGEN BIJ HARDWERK FOGELTJE WORDEN GERETOURNEERD, MITS ZE IN DEZELFDE STAAT ZIJN ALS BIJ AANSCHAF. DIT MOET DAN DIRECT TELEFONISCH OF PER MAIL GEMELD WORDEN. WANNEER HET ARTIKEL BINNEN 4 DAGEN NA ONTVANGST IN EXACT DEZELFDE STAAT TERUG IS BIJ HARDWERK FOGELTJE ZAL HET AANKOOPBEDRAG IN DE VORM VAN EEN TEGOEDBON WORDEN VERGOED. MITS DIT BINNEN DE TERMIJN VAN 4 DAGEN TERUGBRENG GARANTIE GEBEURD. NA 4 DAGEN ZAL HARDWERK FOGELTJE GEKOCHTE PRODUCTEN NIET MEER TERUGNEMEN. 

8.4 HARDWERK FOGELTJE BEHOUDT HET RECHT OM RETOURNEREN TE WEIGEREN OF OM SLECHTS EEN GEDEELTE VAN HET BEDRAG TE VERGOEDEN INDIEN HET VERMOEDEN BESTAAT DAT DE PRODUCTEN DOOR DE KLANT OF DERDEN ZIJN GEBRUIKT OF BESCHADIGD.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »