UCON ACROBATICS

Kwaliteit, innovatie, creativiteit, eerlijke voorwaarden; in de vroege zomer van 2001 lanceerden Ucon Acrobatics de eerste collectie met deze leidende principes. Samen met getalenteerde kunstenaars en de designgemeenschap om hen heen wilden ze een creatieve en gezonde omgeving voor het merk bouwen. Dus nam Ucon Acrobatics een oude koeienstal en transformeerden deze in onze studio in Berlijn-Friedrichshain; de perfecte locatie, want kunst, hedendaags design, architectuur en mode wonen al lang samen in deze wijk.


De duurzame, tijdloze ontwerpen voor stedelijke nomaden zijn het resultaat van milieuvriendelijke en sociale beslissingen, maar ook van passie en creativiteit. Met deze mentaliteit creëren ze bij Ucon Acrobatics elk jaar tassen en rugzakken van hoge kwaliteit, terwijl het merk hun klanten probeert te overtuigen dat minder (maar beter) meer is. Slimme investeringen en transparantie helpen hen bij deze missie, zodat ze iets kunnen veranderen in deze branche en kunnen bewijzen dat we klaar zijn - voor verandering en een betere toekomst.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »