KOMODO

Komodo is opgericht in 1988 door de Engelse Mark op Bali. Hij vernoemde zijn merk naar de komodovaraan die het in zijn backpack-tijd op hem “gemunt” had.
Vanuit liefde voor reizen en natuur wilde hij op een eerlijke manier kleding produceren; aandacht voor de mensen die de kleding ter plaatse in elkaar zetten en voor de milieu effecten van de gebruikte materialen.

Komodo ziet zichzelf allereerst als Fashion Lifestyle brand wat daarnaast ook duurzaam en fair produceert. De stoffen worden niet gebleekt en er worden geen chemicaliën aan verf voor de stoffen toegevoegd. Ook is alle kleding van 100% duurzaam materiaal zoals katoen, wol, zijde, linnen en hennep. Komodo werkt in veel gevallen nog steeds met dezelfde families waar het ooit gestart is op Bali en in Nepal. De families zijn het merk al jaren trouw omdat de arbeidsomstandigheden meer dan in orde zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »